Dag van de Medewerker, zeg het met planten

De derde donderdag van april vieren we feest op de werkvloer, want dan is het de Dag van de Medewerker. Omcirkel 21 april dus al maar in je agenda! 

Waarom zou je je medewerkers die dag in de verf zetten? Hoe kan je ze verrassen? En bedank je je medewerkers enkel op de Dag van de Medewerker? Je ontdekt de antwoorden hierop in deze blog. 

Vervanger van Secretaressedag

Secretaressedag maakt plaats voor Dag van de Medewerker. In een bedrijf zijn namelijk alle medewerkers een belangrijke schakel. Want zonder collega’s, geen bedrijf! Wanneer jij ervoor kan zorgen dat je team met plezier komt werken, profiteer jij daar ook van. Niet alleen zijn je collega’s gemotiveerder, ze zullen ook minder geneigd zijn om zich ziek te melden. 

Dag van de Medewerker is dus de ideale dag om je medewerkers te belonen en bedanken voor hun inzet. Wil je dit jaar origineel uit de hoek komen? Zeg het dan met planten! Planten zijn namelijk het perfecte cadeau. Je drukt je appreciatie uit op een duurzame manier. Bovendien kan je een persoonlijke boodschap aan de plant toevoegen en/of een open gesprek op de werkvloer starten. 

Verder brengen planten ook heel wat voordelen met zich mee. Denk maar aan hun luchtzuiverend effect, de bevordering van de werksfeer én de positieve impact op de productiviteit. Ontdek meer voordelen van planten in onze vorige blog ‘Groen in jouw zaak is winst’ op www.mynewplant.com/blogs. En een plant heb je niet voor even, maar met de juiste verzorging én onze extra tips voor het leven. Da’s pas een cadeau! 

Vier ook andere gelegenheden

Een bedanking op de Dag van de Medewerker werkt heel motiverend. Medewerkers voelen zich gewaardeerd, wat het bedrijf enkel ten gunste komt. Breid dat gevoel van waardering gerust uit. Je hoeft niet te wachten op de algemene dagen zoals Dag van de Medewerker, Kerstmis of Nieuwjaar om je collega’s een cadeau te geven. Vier ook het jubileum van je medewerkers, de verjaardag van het bedrijf of je medewerkers, … met groene vrienden. Of geef er zomaar eentje cadeau, zonder reden. Een glimlach én een gewaardeerd gevoel gegarandeerd! 

Groene vrienden schenken

Alle medewerkers verdienen appreciatie en het gevoel dat zij en hun werk gewaardeerd worden. En wij bij MyNewPlant helpen jou om dat te bereiken. Wij gaan voor groen geluk bij jouw medewerkers! 

Je kan je medewerkers een plantpakket cadeau doen. Onze pakketten bestaan uit planten met bijbehorende potten of manden. En met een gepersonaliseerde boodschap wordt jouw plantpakket echt een cadeau op maat. Een complimentje of een bedankje, het is allemaal mogelijk. Eens wij samen zijn overeengekomen waar het plantpakket uit bestaat, ontvang je de offerte en de levertermijn. 

Goedgekeurd? We bekijken dan samen hoe we de groene vrienden naar hun nieuwe thuis brengen. Een levering op kantoor of liever rechtstreeks thuis bij de medewerkers? Beide opties zijn mogelijk. Kies je voor een thuislevering, dan bezorgen we je medewerkers een code voor track and trace. Zo kunnen je medewerkers op de voet volgen wanneer hun deurbel rinkelt. Dankzij track and trace kan je de spanning opbouwen en je medewerkers opwarmen voor de verrassing die hun richting uitkomt. 

Onze plantpakketten zijn te bestellen vanaf tien pakketten. Op zoek naar minder pakketten? Stuur dan gerust een mailtje (hello@mynewplant.com), we bekijken dan samen welk groen geschenk we jouw medewerkers kunnen bezorgen. 

Zij gingen je voor

MyNewPlant mocht al vele medewerkers gelukkig maken met groene vrienden. Zo verrasten we vorig jaar de medewerkers van Universiteit Antwerpen met een persoonlijk plantpakket dat aan huis geleverd werd. Ook Proximus en Bank van Breda doen regelmatig beroep op MyNewPlant om hun medewerkers in de plantjes te zetten. 

Op zoek naar een eenmalige cadeau? Dan gingen o.a. Eneco, Azelis, Redevco en Atlas Copco je voor.

Jouw medewerkers in het groen

Wil jij je medewerkers ook een duurzaam, doordacht en persoonlijk cadeau geven? Surf dan naar www.mynewplant.com/groene-geschenken. MyNewPlant kijkt alvast uit naar een fijne, groene samenwerking waar een persoonlijke benadering centraal staat.

P.S.: Wist je dat er fiscale voordelen aan relatiegeschenken voor je medewerkers verbonden zijn? Welk voordeel voor jou geldt, is afhankelijk van de prijs van je geschenk en voor welke gelegenheid je geschenken uitdeelt. Ontdek meer informatie over de fiscale voordelen van geschenken voor jouw team op de website van Acerta:

https://www.acerta.be/nl/klantenportaal/boekhouders-en-accountants/wegwijs-bij-acerta/juridisch-nieuws-en-updates/cadeautjestijd