“Employer branding, dat levert je bedrijf op lange termijn veel winst op.” hoor je tegenwoordig dikwijls zeggen. Maar wat houdt het in? En hoe vertaal je deze term naar concrete acties? Je ontdekt het in deze blog.

What’s in a name?

Employer branding zorgt ervoor dat je als werkgever een goede relatie met je werknemers opbouw ten behoudt. De tevredenheid van je werknemers is namelijk enorm waardevol. Als ze met een lach door de gangen van je bedrijf wandelen, dan zullen ze ook loyaler, creatiever en productiever zijn. Dat levert in alle opzichten een voordeel op, zowel voor de werkgever als voor de werknemers. Je trekt als werkgever niet alleen toptalenten aan, je werknemers zullen ook alles uit dekast halen om zich één te voelen met het bedrijf en zullen zelfs reclame maken. Een win-winsituatie dus!

De waarde van planten

Paaseitjes voor Pasen, chocolade ventjes voor Sinterklaas en een waardebon of goodiebag als eindejaarsgeschenk. Heel leuk om deze cadeaus bij aankomst op je bureau te zien staan of om ze - in deze bizarre tijden - thuis geleverd te krijgen.

 

Heb je al eens gedacht aan een origineler cadeau dat jaren meegaat én verschillende gezondheidsvoordelen met zich meebrengt? Da’s pas een cadeau!

Denk eens out of the box en schenk je team een plantenpakket of zorg voor meer groen op kantoor. Groen geluk gegarandeerd!

 

Groen op het kantoor van KBC.

Planten doen aan zuiverheid denken. Met een plant in de buurt, verbeter je de luchtkwaliteit.Verder worden ze dikwijls ingeschakeld om een stressverlagende omgeving te creëren en bevorderen ze je mentale gezondheid doordat ze rust uitstralen en focus brengen. De ideale omgeving om in te werken, toch? Er zijn heel wat mogelijkheden. Je kan planten inzetten als decoratie, groot of klein. Planten om de hoeken op te vullen, als werkvriend op je bureau of als eyecatcher in de inkomhal. Alle opties dragen bij tot een aangename werkomgeving. Naast het decoratieve zijn planten ook zeer functioneel. Je kan planten inzetten om bureaus van elkaar af te scheiden of om ervoor te zorgen dat niet iedereen in je vergaderzaal kan binnenkijken.

 

Daarnaast zijn planten een ideaal geschenk voor je werknemers. Een beloning voor gepresteerd werk of een origineel extraatje.

Groen geluk valt dikwijls in de smaak, zeker als je er een persoonlijke boodschap bij verwerkt.

Een persoonlijke aanpak maakt dat je team zich gewaardeerd voelt.

Een relatiegeschenk voor de medewerkers van Proximus.

MyNewPlant helpt je verwennen

Je kan bij MyNewPlant groene gelukjes bestellen en laten installeren of leveren. Planten aankopen is één ding, maar het onderhoud is minstens even belangrijk. MyNewPlant geeft daarom advies op maat. Niet iedere locatie is namelijk geschikt voor alle planten. Denk maar aan de lichtinval of de verwarming. MyNewPlant komt graag even langs om naar de mogelijkheden in jouw zaak te kijken. De juiste plant op de juiste plaats brengt een pak minder plantzorgen. 

Bij MyNewPlant bestel je planten als team- of relatiegeschenk, of doe je beroep op onze service waarbij we jouw kantoor opfleuren met groene vrienden.

 

Wat het ook wordt, alles begint bij het invullen van ons contactformulier. Stel je vraag gerust via die weg.