Ondertussen heeft iedereen zijn thuiswerkplekje wel gevonden. Sommigen hebben de bureaukamer helemaal ingepalmd, anderen hebben zich geïnstalleerd aan de eettafel of toverden het tuinhuis om tot home-office. We werken dan ook al een tijdje van thuis uit. Als bedrijf nam je al de nodige maatregelen. Misschien voorzie je advies over de juiste zithouding, bied je ergonomische muismatten aan of compenseer je de hogere energiefactuur. Het welzijn van je team is in elk geval een prioriteit! Heb je ook al gedacht aan hun psychische gezondheid? Schenk hen een groene vriend van MyNewPlant en laat hen voelen dat ze gewaardeerd worden.

Wat een beetje groen kan doen

Verschillende studies tonen aan dat planteneen positief effect hebben op onze gezondheid. Zelfs één kamerplant maakt alleen verschil.* Niet alleen zou je aandachtiger werken en minder last hebben van dipjes, je gaat je er ook veerkrachtiger door voelen.

Stel je eens voor dat deze plant bij jullie team aan huis wordt geleverd. Gewoon zomaar. Een onverwacht cadeau als teken van appreciatie en waardering. Niet alleen je werknemers fleuren hiervan op, hun thuiswerkplekje wordt er net dat tikkeltje gezelliger van.

 

Een duurzaam gekweekte kamerplant

Bij MyNewPlant maken we de wereld groener. Enerzijds met onze planten, anderzijds door de manier waarop we ze verzorgen. Zo worden al onze kamerplanten zo biologisch mogelijk gekweekt en zetten we, in plaats van chemicaliën, natuurlijke vijanden in om plagen te bestrijden. We vinden het belangrijk deze groene lijn door te trekken in heel het proces. Daarom bestaan onze kweekpotten uit 100% gerecycleerd plastiek en gebruiken we gerecycleerde verpakkingen. Bovendien houden we ook rekening met onze CO2 uitstoot.

Fris en groen worden de planten, rechtstreeks vanuit onze serres, bij jullie team aan huis geleverd.

Elke medewerker ontvangt,

-      een prachtig groene kamerplant in een bijpassende natuurlijke siermand

-      tips en advies over de verzorging

-      een persoonlijke boodschap van zijn/haar werkgever

 

Nog meer voordelen

           

Bovenop alle psychologische en ecologische voordelen, zijn onze planten ook fiscaal interessant. Dankzij de beperkte kosten verbonden aan onze pakketten, zijn ze uitstekend geschikt als gelegenheidsgeschenk en vallen zij binnen de voorwaarden van een aftrekbare beroepskost.* Je kan ervoor kiezen om je werknemers ... gewoon zomaar, binnenkort met Pasen of op hun verjaardag te verrassen.  

 

Wil je graag een gepersonaliseerde boodschap, een leuke kaart of … toevoegen, dat kan. Vul het contactformulier in op de website en ik maak graag een offerte op maat.

 

Lees zeker ook alle bijkomende informatie over het plantenpakket op onze website.

Kies uit diverse soorten planten om jouw medewerkers of klanten te verrassen.

*https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0272494410001027

*relatiegeschenken <€50 excl btw per persoon zijn voor 50% aftrekbaar als kost, alsook de btw is 100% aftrekbaar