Groene relatiegeschenken

Kan ik zelf kiezen welke plant mijn relaties ontvangen?
Plus Icon

Er zijn standaard een 6-tal soorten planten voorzien waaruit je kan kiezen voor de relatiegeschenken afhankelijk van de beschikbaarheid. Deze pakketten hebben vaste prijzen. Afhankelijk van je budget en de gelegenheid kan er ook een gepersonaliseerd voorstel gebeuren.

Waar worden de relatiegeschenken afgeleverd?
Plus Icon

• Standaard is er levering aan huis voorzien bij elke relatie. Bij goedkeuring van de finale offerte, krijg je een excel bestand waarin je alle adresgegevens van je relaties dient in te vullen. Check zeker of deze adresgegevens nog up-to-date zijn, mijn ervaring leert dat niet alle medewerkers/klanten hun adres updaten.

• Een andere optie is levering op kantoor. Alle relatiegeschenken kunnen ook in cadeauverpakking afgeleverd worden op kantoor, zodat je ze zelf kan uitdelen.

Kan ik een mix van planten opsturen naar mijn relaties?
Plus Icon

Jazeker, je hoeft niet naar al je relaties hetzelfde op te sturen. Je kan kiezen tussen een 6-tal soorten planten. Des te leuker dat iedereen een andere plant krijgt. ;)

Hoe wordt elk relatiepakket verpakt?
Plus Icon

Elke plant wordt verpakt in een speciale kartonnen plantverpakking, zodat jouw groene vriend goed beschermd is tijdens het transport. We hergebruiken ook karton als extra bescherming voor bepaalde potten.

Wat zit er allemaal in het pakket voor mijn relaties?
Plus Icon

Elk pakket bevat een plant inclusief pot of mand, zodat hij meteen klaar is om op zijn nieuwe plek neer te zetten. Eveneens zit er in elk pakket een gepersonaliseerd kaartje dat je volledig zelf kan personaliseren met je bedrijfslogo, branding en persoonlijke boodschap. Als laatste zit er aan elke plant een kaartje met concrete onderhoudstips specifiek voor deze plant, zodat de ontvanger exact weet hoeveel hij zijn/haar nieuwe vriend moet water geven en waar hij best staat. Zo kan er lang genoten worden van jullie persoonlijk cadeautje.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?
Plus Icon

Vul hier het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op om een gepast voorstel te bespreken.

Kan ik een factuur krijgen?
Plus Icon

Jazeker, deze wordt per mail aan jou bezorgd. Stuur zeker je facturatiegegevens door naar hello@mynewplant.com

Zijn de prijzen inclusief BTW?
Plus Icon

Neen, de prijzen op de website zijn indicatief en exclusief BTW. Vraag je persoonlijke offerte aan via het contactformulier zodat je jouw persoonlijke offerte kan ontvangen met de exacte prijzen.

Kan ik (een deel van) mijn relatiegeschenken naar het buitenland versturen?
Plus Icon

Jazeker, elk pakket wordt met een speciale transportfirma verzonden dus kan over heel Europa verstuurd worden. Echter dient hiervoor wel de specifieke leverkost berekend te worden afhankelijk van de hoeveelheid pakketten en de bestemming van de pakketten.

Groen in jouw zaak

Help, ik ken niets van planten, hoe houden we hen in leven?
Plus Icon

• MyNewPlant is er om jou daarin te ondersteunen, zodat jij je kan focussen op jouw core business.

• Elke klant geniet van 1 maand gratis onderhoud. Deze start meteen na de installatie, dus de eerste maand hoef je helemaal niets te doen aan je planten. Gedurende de eerste maand komt MyNewPlant wekelijks langs om water te geven en te kijken of de planten zich goed aanpassen aan hun nieuwe thuis.

• Na de eerste maand, maak ik een persoonlijke handleiding met concrete hoeveelheden water op maat van jouw locatie (hoeveelheid licht, warmte, chauffage, vloerverwarming, airco etc.). Zo weet jij exact hoeveel water je moet geven met onze maatbeker.

• Vanaf de tweede maand komt MyNewPlant maandelijks langs om te controleren of het water geven goed gaat, om voeding te geven waar nodig, om beestjes tijdig op te merken en te behandelen (voornaamste doodsoorzaak van planten in bedrijven) en om de planten te snoeien.

• MyNewPlant is ten alle tijde bereikbaar bij problemen. Stuur een foto met je probleem via Whatsapp of mail en ik kijk mee om de verzorging bij te sturen of ik kom extra langs.

Ik ken wel wat van planten, waarom zou ik een abonnement nemen?
Plus Icon

Een abonnement na installatie heeft allerlei voordelen.

• Je krijgt 100% plantgarantie, dus als een groene vriend zich toch niet goed kan aanpassen aan zijn nieuwe thuis, wordt deze kosteloos vervangen.

•  Je hebt ook steeds de mogelijkheid om mij te contacteren bij twijfels of problemen

•  Je ontvangt 1x per maand een vers boeket bloemen voor op je bureau, aan de inkom waar klanten binnenkomen of voor in de eetruimte van je medewerkers. Makes people happy!

•  Je hoeft de eerste maand niets te doen aan je planten, MyNewPlant komt wekelijks langs.