Groen in jouw zaak

Wil jij wat meer groen in je zaak, maar weet je niet hoe daaraan te beginnen? Ik help je daar graag bij verder :-) Om maximaal en vooral lang te kunnen genieten van je groene planten is het belangrijk dat je de juiste plant voor de juiste plek kiest. Daarnaast bekijken we ook welke potten en/of manden in jouw interieur passen. Tot slot kiezen we welke na-service het beste bij jouw wensen aansluit.

Groen in jouw zaak in 5 stappen

step-1-leaf

Let's meet

Telefonisch gesprek om kennis te maken en de wensen te bespreken.

step-2-leaf

We bekijken de mogelijkheden

Ik leer je ruimte kennen en we bekijken samen de mogelijkheden. Denk maar aan airco, hoeveelheid licht, vloerverwarming etc.

step-2-leaf
step-3-leaf

Ontvang een eerste voorstel

Je krijgt een eerste voorstel
voor planten en bijhorende potten/manden.

step-4-leaf

Geef feedback

Je kan feedback geven over dit voorstel. Hierna krijg je de finale offerte.

step-4-leaf
step-5-leaf

Installatie

Je planten en potten worden door MyNewPlant op de afgesproken leverdatum geïnstalleerd.

Pot steps

Ontzorging bij het onderhoud

Abonnement

Ontzorgings abonnement per 6 maanden als ondersteuning bij de verzorging van je planten, zodat ze jarenlang kunnen mee gaan.

Gratis wekelijkse verzorging tijdens de 1e maand

De eerste maand na de installatie moet je zelf niets doen. MyNewPlant komt wekelijks langs om water te geven.

Concrete handleiding - Icoon

Concrete handleiding

Je krijgt een concrete handleiding met exacte hoeveelheden water die je wekelijks moet geven. Maandelijkse controle door MyNewPlant om watergift, ziekten, voeding etc. te controleren.

Per maand verse bloemen

Indien gewenst krijg je 1x per maand verse bloemen in een vaas.

24/7 service

Problemen met je planten? 24/7 bereikbaar voor hulp. Je kan het abonnement elke 6 maanden verlengen of stopzetten.

100% plantgarantie

Tijdens je abonnementsperiode heb je 100% plantgarantie en vervangen we kosteloos de planten die zich niet goed voelen.

Bekijk hoe wij onze klanten helpen

Contact
Wij brengen graag groen in jouw zaak!

Alles gebeurt steeds op maat dus contacteer ons indien je op zoek bent naar een interieurbekleding voor jouw showroom, winkel, of kantoor. Zo kunnen we samen bekijken wat er bij jou past.

Contacteer ons

Groen geluk op elke werkplek

arrow right
Steylaerts badkamerrenovatie
Steylaerts badkamerrenovatie

Pieter Steylaerts

Met Quirine haar kennis, gedrevenheid en commerciële aanpak heeft ze met haar 'echte' planten onze showrooms en kantoren echt een meerwaarde bezorgd! We zijn ook zeer tevreden over haar na-service!

Apart Architecten
Apart Architecten

Vincent Goetschalckx

Een aanrader. De professionaliteit van Quirine is een troef. Klantgerichte service vormde een absolute meerwaarde. Wat Quirine doet, doet ze ongelofelijk goed. We kregen uitermate positieve reacties van personeel én klanten.

Heylen Vastgoed
Heylen Vastgoed

Heylen Vastgoed

Ben nog steeds super blij met de planten op ons kantoor. Ik twijfelde eerst over de welke het best zouden passen met de minste verzorging. Door het persoonlijk advies en de tips van Quirine was de keuze snel gemaakt! Kwaliteitsvolle planten én goede verzorgingstips! én ze doen het na een jaar nog steeds goed!

Inka
Inka

Charlotte Schmook

De stijl van MyNewPlant is fris en modern. We hebben in het begin wat last gehad met de planten, maar na een extra bezoek van Quirine zijn de planten helemaal aangepast aan hun nieuwe omgeving. :-) Super service!

KBC Verelst
KBC Verelst

Wilfried Verelst

Quirine heeft heel wat plantenkennis, veel gevoel voor esthetiek en ze voelt goed aan wat de klant wilt. Wij zijn heel gelukkig op ons groen kantoor! :-)

KBC Goovaerts
KBC Goovaerts

Gerrit Goovaerts

Quirine pakt het supergoed aan. Duidelijke en goede afspraken. En heel persoonlijk! De planten werden mooi geplaatst en ons kantoor werd proper achtergelaten. Ook zeer goede info gekregen over de verzorging.

KBC Goovaerts

Januari 2021

Quirine pakt het supergoed aan. Duidelijke en goede afspraken. En heel persoonlijk! De planten werden mooi geplaatst en ons kantoor werd proper achtergelaten. Ook zeer goede info gekregen over de verzorging.

KBC Verelst

Januari 2021

Quirine heeft heel wat plantenkennis, veel gevoel voor esthetiek en ze voelt goed aan wat de klant wilt. Wij zijn heel gelukkig op ons groen kantoor! J

Schmook Inka

Januari 2021

De stijl van MyNewPlant is fris en modern. We hebben in het begin wat last gehad met de planten, maar na een extra bezoek van Quirine zijn de planten helemaal aangepast aan hun nieuwe omgeving. J Super service!

Heylen Vastgoed

Januari 2021

Ben nog steeds super blij met de planten op ons kantoor. Ik twijfelde eerst over de welke het best zouden passen met de minste verzorging. Door het persoonlijk advies en de tips van Quirine was de keuze snel gemaakt! Kwaliteitsvolle planten én goede verzorgingstips!

Apart architecten

Januari 2021

Een aanrader. Professionaliteit is een troef. Klantgerichte service vormde een absolute meerwaarde. Wat Quirine doet, doet ze

Steylaerts badkamerrenovatie

Januari 2021

Met Quirine haar kennis, gedrevenheid en commerciële aanpak heeft ze met haar 'echte'planten onze showrooms en kantoren echt een meerwaarde bezorgd! We zijn ook zeer tevreden over haar na-service!

UA- Logo
Universiteit Antwerpen

Januari 2021

We kregen veel positieve reacties van onze
medewerkers, iedereen krijgt graag een plant. De persoonlijke aanpak van Quirine is ook een pluspunt.

HR Troostwijk

Mei 2021

Onze bestelling was laattijdig geplaatst en de levering werd de volgende dag uitgevoerd. Super service! :-)

Proximus - Logo
Proximus

April 2021

Ik heb geen enkele plant in huis die zo goed houdbaar is. Vooral ook de uitleg hoeveel en hoe dikwijls hij water moet hebben
vond ik super!

Contacteer ons
Gelukkige klanten
Inka LogoKBC - LogoVerelst LogoSanygroup LogoHeylen Vastgoed LogoApart LogoSteylaerts Logo