Ons Verhaal Logo

Ons verhaal

Duurzaam groen geluk op elke werkplek, ook thuis

Ik ben Quirine, 27 jaar geleden geboren tussen de groene planten in kwekerij Fikona te Lier. Hier worden al 30 jaar met veel enthousiasme en passie groene planten gekweekt. 2,5 jaar geleden startte ik mijn eigen plantenwebshop MyNewPlant, met als missie duurzaam groen geluk in elke werkplek, ook thuis.

Kwalitatieve planten en plantenadvies op maat!

Ik word intens gelukkig als ik mensen blij kan maken met groene planten. Planten van de beste kwaliteit, vers uit onze kwekerij. Zo zijn we zeker dat ze sterk geteeld zijn én daardoor ook extra lang meegaan. De plantenkennis is er van kleins af aan met de paplepel ingegoten, zodat ik jou ook nog kan voorzien van het beste advies om je planten goed te onderhouden zodat je er lang kan van genieten.

afbeelding - Groen planten van hoge kwaliteit vers van de kweker

Groene planten van hoge kwaliteit

Weg met al dat transport van kweker tot de groothandel, tot het tuincenter. MyNewPlant verkoopt enkel planten van de hoogste kwaliteit, die rechtstreeks van de kweker naar jou komen.

Plantenadvies en ontzorging op maat logo

Plantenadvies en ontzorging op maat

Iedere locatie is anders qua licht, airco, (vloer)verwarming, tocht etc. Daarom adviseer ik je graag over de juiste planten voor jouw locatie.

Groen geluk als cadeau Logo

Groen geluk
als cadeau

Iemand bedanken of gewoon even blij maken? Geef een groene plant als relatiegeschenk aan je klanten/medewerkers of als originele verrassing aan je familie/vrienden!

Contact
Op zoek naar een groene vriend of plantenadvies?

Heb jij een plantenvraag, of zoek je een specifieke plant voor een bepaalde locatie? Contacteer me via het contactformulier en ik help je graag verder.

Contacteer ons